Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Любимец за среща с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Любимец за среща с
Коментари Харесай

Борисов в Любимец: Повече няма да допускам да нападат партията ми - с лъжи и манипулации!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Любимец за среща с членове и симпатизанти на партията от Област Хасково. На срещата присъставят повече от 350 души. Събитието се организира в читалището, което едвам побра всички. Те посрещнаха Бойко Борисов на крайници и мощни овации.

Кметът на Любимец Атанас Атанасов приветства гостите си и съобщи, че с помощта на управляването на ГЕРБ са построени детски и спортни площадки, актуализирани са учебни заведения, детски градини и ясли, осъвременена е болничното заведение, реконструирани са църкви, читалища и други, възобновена е инфраструктурата. " И тук е мястото да ви благодаря, господин Борисов, за помощта и поддръжката, която постоянно сте оказвал на община Любимец ", означи той.

" Убеден съм, че на идните парламентарни избори ГЕРБ ще се поздрави с изборна победа ", акцентира той.

Делян Добрев съобщи: " По тази зала си проличава, че ГЕРБ е мощен. И това ще си проличи и на 2 април ".

Той разяснява и отсрочката за приемането на България в еврозоната. " От 1997 година сме във валутен ръб и добре, че е по този начин. Първият опит да влезем в еврозоната е 2008. Не ни пускат. Първо би трябвало да си в чакалнята. И там не ни пуснаха - поради международната финансова рецесия. Нов опит 2010, 2012 - отново не ни пускат. Изпълнявайки всички критерии, 2020 година България влезе във въпросната чакалня. И е въпрос на време да влезем в " зъболекарския кабинет ", както се изрази господин Борисов. Какво се случи като влязохме в тази чакалня? От първия ден, в който ние влязохме в чакалнята на еврозоната и банковия съюз, започнаха проведените митинги против ГЕРБ. Не желая да влизам в тайни теории, само че евентуално някой ги финансира тези митинги. От тогава до момента България загуби своята посока и потегли обратно ".

" ПравителствОто на Промяната и Демократична България, които към този момент са дружно, напомпаха инфлацията в България до 20%. А с цел да влезем, нашата инфлация би трябвало да е 7,5, а тя е 20. И тази инфлация ни ограбва всеки ден ", съобщи още той и пресметна, че за една година българите са обеднели с 20 милиарда.

" Време е на 2 април да им кажем сбогом и страната още веднъж да тръгне по верния път ", съобщи Делян Добрев.

Лидерът на партията Бойко Борисов излезе на трибуната под бурни овации.

 

" Вчерашния ден две неистини бяха опровергани - от живота и от обстоятелствата. И както се споделя в една ария: " Не аз, животът ще ви го върне ". И той им го върна. Може би по най-грозния метод Бог да ги елементарни тея хора, деца умират. Но когато ние идвахме тука, когато бяха в Харманли митингите ние направихме по този начин, че България да бъде образец за нулева миграция и етническа толерантнос ", съобщи той.

" В същото време каналите, които отвори Бойко Рашков и Промяната, доведоха да стане пъкъл по пътищата на България да стане пъкъл. България ни даваха за образец, че опазваме границата. Помните ли, когато с Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен кацнахме на границата? Помните ли, но тогава за вас не беше забавно. Виновни са водачите на всички политически партии, които не направиха държавно управление. Служебните министри не са отговорни, не са избирани. Но тъй като ние всички абдикираме от главното си обвързване след изборите да се направи работещо държавно управление..., те толкоз си могат и фактът е на разположение. За страдание, коства полицейски, детски, човешки животи ", съобщи още той.

" Второ - когато ние говорехме за еврозоната, всички бяха срещу. Вчера при госпожа Ризова не можах да приказвам, не ми разрешиха, пуснаха музиката. Влизането в еврозоната е на два такта. Политическо решение, самопризнание, че си добър, че си техният човек. Затова ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари Румъния ги отделиха то нас. Това беше преди две години ", означи водачът на ГЕРБ и добави:

 

" Когато бяхме ръководители на Европейски Съюз, бяхме с водещите три страни - Германия, Франция и Англия. Тогава се взе решение, че България е най-надеждна граница на Европейски Съюз ".

" И през вчерашния ден един, няма да му изтъквам името, говореше безспорни нелепости: " България не можела да се оправи сама ". Дрън-дрън! Мой е изразът " изнесени центрове за мигранти в Турция ". Ама в този момент - жабата като видяла, че подковават коня, вдигнала крачето. И щели да вземат не 300 милиона като мене, а 2 милиарда! Изведнъж - наедно със Спартаните. Ама кажете кой ги прати? Ние ги платихме, една нощ в 12 часа на 31 декември. Защото предходното държавно управление такива контракти беше направило, че тези контракти в 12 автоматизирано щяха са си вземат парите ", разяснява още Борисов.

" ГЕРБ е партията, която ще задържи България в евроатлантическата общественост ", акцентира той и добави: " Всички схванаха, че е по-добре една страна да е член на Европейски Съюз и НАТО, в сравнение с да не е ".

 

" Повече няма да позволявам да атакуват партията ми - с неистини и операции! Изпуснаха това време - когато лъжеха и ние си траехме. Няма да лъжат повече и ние да си траем! Това са истините! Истините са, че Кирил Петков, Политическа партия и Демократична България взимаха по 1 лев от литър нафта или бензин от вашите джобове. И това беше или от нелепост, неведение, несръчност. Това първо и може би е по-добро. И второто е от корумпираност. Оставам на българите да изберат едно от двете - или са корумпирани, или некадърни ", съобщи Бойко Борисов.

Той добави, че настоящето държавно управление " освен прави същото, а умножено по 2,5 ".

" Те, в случай че се усещат мощни, няма да се сплотяват. Повярвайте ми, такива обединения, такива сборове математически...

 

Един от най-хубавите им хора от Плевен напусна поради Гела. Дунчев, един от най-хубавите им, също напусна. Те ще се изпокарат, тъй като ги интересуват единствено постове и кресла ", разяснява водачът на ГЕРБ и се пошегува, че тежкият трафик по пътищата не се поддържа: " Тя Китайската стена се поддържа, само че не и автомагистралите у нас ".

Борисов посочи, че единствено при добър резултат за ГЕРБ на 2 април може да се сформира държавно управление: " След този безпорядък, това безвремие, тези неистини... Тези обиди против учителите - че били без чорапогащници или какво беше... Но ние вдигнахме през годините с над 300% заплатите, тъкмо затова. И ще продължаваме. Така че не може да приказваш единствено за учители, единствено за служители на реда, единствено за защита, единствено за пенсионери, единствено за лекари. Затова е бюджетът на страната, този комплициран механизъм. Трябва да направиш по този начин, че всички пластове да са добре, не може да се фаворитизира. И ще видите в новия бюджет, дупките, които Асен Василев заложи, ще станат чудовищни ".

" Политическа партия са към този момент една лява партия. Петков сподели, че не били вдигнали налозите. Ама не са ги вдигнали, тъй като им оставихме огромен запас. Отстояхме Плоския налог толкоз години. Бяхме в тройката в Европейски Съюз по най-нисък дълг. Нито едно евро не е спряно по време на нашето ръководство. Това са обстоятелства. Няма да ги допуснем повече да приказват по този начин. Макар че след изказването нощес, колкото повече приказват, толкоз повече губят. Снощи Росен Желязков седеше царствено на фона на Петков. Иска да приказва за числа, но то ги няма. Или не ги схваща ", означи още той.

" Има ли въпроси от медиите? Или да се стягаме, тъй като има още работа да се прави. Даже на кмета му споделих - да направи един опит. Тука има един монумент на комунизма, унищожава се. Викам му - пусни, че го даваш на някого, на другия ден ще видиш по какъв начин ще дойдат. А тоя монумент е противен, най-малко да го облекат с нещо, да му сложат панделка - като подарък от комунистите за нас ", съобщи още водачът на ГЕРБ.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР